Somiere

  • Produse:
  • 16   1 - 16
Previne Umezealan Somiera ajuta salteaua sa respire si elimina umezeala de sub saltea. Previne mucegaiul si acarienii. Uita acum de i Toarcerea saltelei. Rezistenta si durabilan Lamelele sunt tratate termic si nu se deformeaza in timp. Cadr... Detalii »
Categorie: Somiere
Somiera Classic este realizata din 18 lamele elastice cu o latime de 53mm, cadru flexibil cu o inaltime de cca. 3 cm si banda din cauciuc. Datorita flexibilitatii cadrului, somiera Classic se poate rula si depozita foarte usor.... Detalii »
Categorie: Somiere
Somiera Economic Duo este realizata din 28 lamele elastice cu o latime de 35 mm. Inaltimea cadrului este de aproximativ 3 cm. Produsul vine cu instructiuni de montaj. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 10-15 minut... Detalii »
Categorie: Somiere
Somiera 3 Zone De Presiune - Produs UNIC in Romania! Tehnologie: Somiera 3 zone de presiune Lamele: 3 zone - fag Inaltime: 23 cm Picioare detasabile: Da Garantie: 5 ANI Somiera 3 Zone De Presiune cu cadru metalic, picioare din teava patrata... Detalii »
Categorie: Somiere
Somiera Standard este realizata din 28 lamele elastice cu o latime de 35 mm. Inaltimea cadrului este de aproximativ 50 mm. Contine 5 benzi de duritate reglabila.... Detalii »
Categorie: Somiere
Somiera Standard Plus este realizata din 28 lamele elastice cu o latime de 35 mm. Capataiul se poate adjusta manual in diverse pozitii. Inaltimea cadrului este de aproximativ 50 mm. Contine 5 benzi de duritate reglabila. Somiera Stadard Plu... Detalii »
Categorie: Somiere
Tehnologie: Somiera rabatabila Lamele: Fag - 7 straturi Sistem rabatare: Da Garantie: 2 ANIn Somierele metalice rabatabile prezentate sunt realizate dupa cum urmeaza: Cadru metalic intodoit din teava patrata de 30x30x1,5 mmn- Elemente de co... Detalii »
Categorie: Somiere
Somiera Comfort este realizata din 28 lamele elastice cu o latime de 38 mm. Inaltimea cadrului este de aproximativ 8 cm. Contine 6 lamele de duritate reglabila. Somiera beneficiaza de doua zone de elasticitate ale lamelelor care genereaza o... Detalii »
Categorie: Somiere
Tehnologie: Somiera Metalica Rabatabila 3 Zone Lamele: Fag - 7 straturi Sistem rabatare: Da Garantie: 2 ANI Somierele Metalice Rabatabile 3 Zone prezentate sunt realizate dupa cum urmeaza: - Cadru metalic intodoit din teava patrata de 30 x ... Detalii »
Categorie: Somiere
Somiera Standard Max Plus este realizata din 28 lamele elastice cu o latime de 35 mm. Se poate adjusta manual in diverse pozitii. Inaltimea cadrului este de aproximativ 50 mm. Contine 5 benzi de duritate reglabila. Somiera Stadard Max Plus ... Detalii »
Categorie: Somiere
Somiera Comfort Plus este realizata din 28 lamele elastice cu o latime de 38 mm. Capataiul se poate adjusta manual in diverse pozitii. Inaltimea cadrului este de aproximativ 8 cm. Contine 6 lamele de duritate reglabila. Somiera beneficiaza ... Detalii »
Categorie: Somiere
Somiera Comfort Max Plus este realizata din 28 lamele elastice cu o latime de 38 mm. Inaltimea cadrului este de aproximativ 8 cm. Contine 6 lamele de duritate reglabila. Se poate adjusta manual in diverse pozitii. Este potrivita pentru util... Detalii »
Categorie: Somiere
Somiera tapitata cu cadru metalic, picioare din lemn si elemente de consolidare metalice Inaltimea somierei cca. 33 cm. Somierele tapitate prezentate sunt realizate dupa cum urmeaza: - Cadru metalic intodoit din teava patrata de 30x30x1,5 m... Detalii »
Categorie: Somiere
Pachet format din Saltea Supreme + Somiera metalica + Husa de protectie. Saltea super-ortopedica cu arcuri Supreme, 27 cm Tehnologie: Saltea cu Arcuri Grad de Fermitate: Ferma Husa Detasabila: Nu Grosime: 27 cm Aerisitoare: Da Tratament Ale... Detalii »
Categorie: Somiere
Somiera President Standard are cadrul reglabil electric cu doua motoare HITTICH care prevad ajustarea lina a somierei. Are functia de iesire de urgenta. Este realizata din 28 lamele elastice cu o latime de 38 mm. Inaltimea cadrului este de ... Detalii »
Categorie: Somiere
Somiera President Comfort are cadrul reglabil electric cu doua motoare HITTICH care prevad ajustarea lina a somierei. Are functia de iesire de urgenta. Este realizata din 28 lamele elastice cu o latime de 38 mm. Inaltimea cadrului este de a... Detalii »
Categorie: Somiere
  • Produse:
  • 16   1 - 16