Resigilate

  • Produse:
  • 26   1 - 20
Uscatorul a fost expus in magazin pentru prezentare, are cutia lipsa. Uscator lacuri de unghii cu baterii. Aparatul este dotat cu ventilator. Este foarte practic si usor de folosit. Poate fi transportat usor, avand dimensiuni mici. Veti fac... Detalii »
Categorie: Resigilate
Incalzitor pentru ceara si parafina a fost expus in magazine pentru prezentare. Ii lipsesc cutia si galetusa. Este dotat cu termostat reglabil. Bolul de aluminiu are o capacitate pentru ceara de epilat de 450ml, dar va recomandam sa folosit... Detalii »
Categorie: Resigilate
Sterilizatorul cu quartz are un piciorus rupt de la capac si se livreaza fara quartit. Este ideal pentru sterilizarea rapida si sigura a instrumentelor de manichiura, a instrumentelor de cosmetica, a foarfecelor de tuns si a instrumentelor ... Detalii »
Categorie: Resigilate
Resigilat!!!!! Ucenicul are mici imperfectiuni, fisuri mici sau rugina. Are lipsa sertarul de sus. Ucenic pentru coafor cu roti si picioare din inox. Caracteristici: - 4 sertare pentru depozitare; - suport pentru feon, pentru placa de par s... Detalii »
Categorie: Resigilate
Lampa este noua, dar are ambalajul de suprafata sifonat. Lampa de unghii cu led este o inventie revolutionara, o tehnologie noua care asigura o uscare rapida, intre 10 si 30 secunde. Poate fi folosita pentru perioade lungi de timp, intre 35... Detalii »
Categorie: Resigilate
Cadita a fost expusa in magazine pentru prezentare. Cadita profesionala cu hidromasaj pentru picioare are un efect foarte relaxant si benefic sanatatii. Printre caracteristicele caditei cu hidromasaj se numara: - functia de mentinere a apei... Detalii »
Categorie: Resigilate
Lampa a fost folosita la o prezentare in magazin. Lampa led pentru manichiura este ideala pentru polimerizarea ojelor permanente si a gelurilor led. Lampa de unghii cu led este o inventie revolutionara, o tehnologie noua care asigura o usca... Detalii »
Categorie: Resigilate
Resigilat!!!! Scaunul are lipsa sertarul de jos. Scaun pentru saloane cu mai multe functii. Scaunul e special conceput pentru a putea fi folosit in mai multe scopuri, astfel poate fi folosit atat ca si scaun, cat si ca spatiu de depozitare.... Detalii »
Categorie: Resigilate
Resigilat!! Ucenicul are mici fisuri! Ucenic pentru coafor cu roti si picioare din inox. Caracteristici: - 5 sertare pentru depozitare; - suport depozitare agrafe, clame de par, ornamente de par, etc.; - suport pensule de vopsit. Dimensiuni... Detalii »
Categorie: Resigilate
Aparatul a fost expus in magazine pentru prezentare, lipsa cutie. Aparat pentru incalzirea parafinei, atat de folosita pentru tratamente care se pot aplica mainilor si picioarelor. Aparatul se livreaza cu: - o pensula pentru intins parafina... Detalii »
Categorie: Resigilate
Incalzitorul a fost expus in magazine, are lipsa galetusa si cutia. Incalzitor pentru ceara si parafina cu capacitatea de 800 - 900 g. Aparatul pentru incalzit ceara sau parafina este dotat cu termostat reglabil, led si buton pentru reglare... Detalii »
Categorie: Resigilate
Resigilat!!!!! Ucenicul are mici imperfectiuni, fisuri mici sau rugina. Ucenic pentru coafor cu roti si picioare din inox. Caracteristici: - 4 sertare pentru depozitare; - suport pentru feon, pentru placa de par si pentru perii; - suport de... Detalii »
Categorie: Resigilate
Resigilat!!! Ucenicul are mici fisuri! Ucenic pentru coafor cu roti si picioare din inox. Ucenicul este disponibil pe negru sau pe gri. Culoarea dorita se poate specifica la finalizarea comenzii, in casuta `comentariu`. Caracteristici: - 6 ... Detalii »
Categorie: Resigilate
Resigilat!! Ucenicul are fisuri la imbinarile laterale!! Ucenic pentru coafor cu rotite pentru o mai buna manipulare si cu un design ultra modern. Caracteristici: - 5 sertare pentru depozitare; - suport lateral pentru placa de par, feon, on... Detalii »
Categorie: Resigilate
Ucenicul are mici fisuri la sertare. Ucenic pentru coafor pe roti cu design si culoare deosebite. Caracteristici: - 5 sertare pentru depozitare; - suport pentru feon sau placa de par. Dimensiuni: inaltime - 85 cm; lungime - 35 cm; latime - ... Detalii »
Categorie: Resigilate
Resigilat!! Ucenicul are doua sertare gri! Ucenic pentru coafor cu maner pentru o mai buna manipulare Caracteristici: - 6 sertare pentru depozitare; - suport lateral pentru depozitare agrafe, clame de par, ornamente de par, etc. . Dimensiun... Detalii »
Categorie: Resigilate
Lampa are lipsa tavita de jos. Lampa led este ideala pentru polimerizarea gelurilor UV, gelurilor led, soak-off sau a ojelor permanente. Lampa de unghii cu led este o inventie revolutionara, o tehnologie noua care asigura o uscare rapida, i... Detalii »
Categorie: Resigilate
Freza electrica profesionala dotata cu butoane este ideala pentru uz profesional, dar si pentru acasa. Creata dupa un design elegant, pila electrica are doua sensuri de rotatie si are suportul integrat in cutia de baza. Este extrem de silen... Detalii »
Categorie: Resigilate
Geanta cosmetica profesionala este un `must have` pentru orice manichiurista. Ideala pentru pastrarea si transportarea tuturor produselor din portofoliu. Exterior din aluminiu, design inedit. Loc special pentru lampa UV. Interior spatios co... Detalii »
Categorie: Resigilate
Lampa are suprafata matuita. Lampa CCFL si led este ideala pentru gelurile UV, led, soak off sau pentru ojele permanente. Lampa este dotata cu un neon CCFL de 12 W in spirala si cu leduri cu 24W putere. Lampa de unghii are durata de viata f... Detalii »
Categorie: Resigilate
  • Produse:
  • 26   1 - 20