Produse Cosmetice Pentru Baie

  • Produse:
  • 7   1 - 7
Aceste 4săpunuri sunt 100% pe bază de plante, create pentru a proteja și catifela pielea, curățând delicat. Săpunurile conțin unt de shea care hidratează pielea, și încântă simțurile prin una din cele arome: Verbena, Lapte sau... Detalii »
Brand: Loccitane   Categorie: Produse Cosmetice Pentru Baie
Gel de dus imbogățit cu apă de mare și ioni negativi , acesta lasă pielea incredibil de hidratată... Detalii »
Brand: Biotherm   Categorie: Produse Cosmetice Pentru Baie
Imbogatit cu apă de mare și ioni negativi, acest gel de dus curata perfect si revitalizeaza pielea. 99 % din ingrediente sunt biodegradabile in apa - o premieră pentru Biotherm.... Detalii »
Brand: Biotherm   Categorie: Produse Cosmetice Pentru Baie
Stoarce o cantitate mica de spuma -gel in palma si masati-l pe piele pana cand acesta se transforma intr-o spuma bogata, cremoasa.... Detalii »
Brand: Rituals   Categorie: Produse Cosmetice Pentru Baie
Gelul de duș Dolce are un parfum elegant, floral. Parfumul de damă dolce a fost lansat de casa Dolce & Gabbana în 2014.... Detalii »
Brand: D g   Categorie: Produse Cosmetice Pentru Baie
Setul ideal pentru voiaj cu tot ce ai nevoie pentru îngrijirea corpului, în recipiente travel size. Moringa Shower Gel este un gel spumant fără săpun care curăță, revigorează și parfumează pielea cu aroma delicata a florilor de m... Detalii »
Brand: The Body Shop   Categorie: Produse Cosmetice Pentru Baie
Gama White Musk este o emblemă a brandului The Body Shop, cu parfumul senzual cu note de mosc, lăcrămioară, ylang ylang, busuioc, iasomie orientală, trandafir, paciuli, vanilie și piersică.... Detalii »
Brand: The Body Shop   Categorie: Produse Cosmetice Pentru Baie
  • Produse:
  • 7   1 - 7