Noutati

  • Produse:
  • 4   1 - 4
Colectia: Scandinav Culoare: Albastru Comoda din lemn cu accente scandinave, cu sertare practice, incapatoare si manere din lemn. Detalii tehnice Comoda este realizata din lemn si tapitata cu stofa. Dimensiuni: Latime: 42 cm, lungime: 103, ... Detalii »
Categorie: Noutati
Simpla dar versatila, comoda Malta se integreaza perfect in dormitorul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functi... Detalii »
Categorie: Noutati
Colectia: Scandinav Culoare: Gri Comoda din lemn cu accente scandinave, cu sertare practice, incapatoare si manere din lemn. Detalii tehnice Comoda este realizata din lemn si tapitata cu stofa. Oglinda este inclusa in pret. Dimensiuni: Lati... Detalii »
Categorie: Noutati
Simpla dar versatila, comoda Harrods se integreaza perfect in locuinta dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functi... Detalii »
Categorie: Noutati
  • Produse:
  • 4   1 - 4