Make Up Produse Machiaj

  • Produse:
  • 5   1 - 5
Un rimel de lunga durat─â ce face genele groase, separate superb.PPoate fi folosit in condi╚Ťii de siguran╚Ť─â pentru ochii sensibili si de persoanele ce poarta lentile de contact 1 Buc are 10.25g.... Detalii »
Brand: Elizabeth Arden   Categorie: Make Up Produse Machiaj
Setul este format din peria cu pulbere bronzanta nuanta 01-Eclat Cuivre si un gloss pentru buze nuanta 222-Fizzy Rosie. Peria cu publere bronzanta confera tenului un aspect de bronz luminos, natural iar gloss-ul pentru buze pune in evidenta... Detalii »
Brand: Lanc├ me   Categorie: Make Up Produse Machiaj
Les Mini Prismes este trusa perfect─â pentru voiaj! Combin─â nuan╚Ťele pentru un look disear─â sau de zi, ├«n culori calde, neutre sau reci. Trusa are oglind─â ╚Öi aplicatoare - tot ce ├«╚Ťi trebuie pentru a aplica machiajul.... Detalii »
Brand: Givenchy   Categorie: Make Up Produse Machiaj
Absolu Nude Palette de la Lanc├┤me este trusa complet─â pentru un machiaj complet, oriunde ai c─âl─âtori. Paleta de farduri ╚Öi pudra con╚Ťine nuan╚Ťe neutre, nude, completat─â de nuan╚Ťe negre ╚Öi maro. Trusa este organizat─â clar pentru a... Detalii »
Brand: Lanc├ me   Categorie: Make Up Produse Machiaj
Dior Couture Palette edi╚Ťia de voiaj este ideal─â pentru c─âl─âtorit. Trusa este compact─â ╚Öi con╚Ťine tot ce ai nevoie pentru un makeup natural de zi sau pentru un makeup mai accentuat, de sear─â. Po╚Ťi ob╚Ťine un look nude sau smokey f─... Detalii »
Brand: Dior   Categorie: Make Up Produse Machiaj
  • Produse:
  • 5   1 - 5