Golf

  • Produse:
  • 9   1 - 9
Femei. Pantofi golf dama ECCO Casual Hybrid, confectionati din piele premium realizati cu tehnologii de ultima generatie, pentru o performanta si stabilitate remarcabila. Pantofii sunt conceputi pentru a imbunatati performantele si experienta jocu... Detalii »
Brand: Ecco   Categorie: Golf
Barbati. Pantofii de golf pentru barbati ECCO Casual Hybrid sunt confectionati din piele premium realizati cu tehnologii de ultima generatie, pentru o performanta si stabilitate remarcabila. Pantofii sunt conceputi pentru a imbunatati performantele ... Detalii »
Brand: Ecco   Categorie: Golf
Femei. Pantofii de dama ECCO Cage pentru golf sunt confectionati din material textil si piele ECCO Hydromax, care ofera impermeabilitate, pastrand pielea moale chiar si dupa uscarea repetata. Captusiti cu material textil moale ce lasa piciorul sa ... Detalii »
Brand: Ecco   Categorie: Golf
Femei. Pantofii pentru golf ECCO Biom Hybrid 2 sunt confectionati din piele premium de yak, avand tehnologii de ultima generatie in ceea ce priveste performanta si o remarcabila stabilitate. Acestia sunt conceputi pentru a imbunatatii performantel... Detalii »
Brand: Ecco   Categorie: Golf
Barbati. Pantofi golf barbati ECCO Biom Hybrid 2, sunt confectionati din piele premium, de yak, si sunt realizati cu tehnologii de ultima generatie, pentru o performanta si stabilitate remarcabila. Pantofii sunt conceputi pentru a imbunatati perform... Detalii »
Brand: Ecco   Categorie: Golf
Barbati. Pantofi golf barbati ECCO Cage Pro, confectionati din material textil cu o suprapunere de plasa de poliuretan ce asigura o ventilare excelenta si rezistenta la uzura, adaugand un aspect urban cool. Dispun de doua branturi,din care unul deta... Detalii »
Brand: Ecco   Categorie: Golf
Femei. Pantofi golf dama ECCO Biom G2, confectionati din piele de yak ECCO Hydromax, care ofera impermeabilitate, pastrand pielea moale chiar si dupa uscarea repetata. Forma anatomica cu thenologia Biom pastreaza piciorul intr-o pozitie corecta la... Detalii »
Brand: Ecco   Categorie: Golf
Barbati. Pantofi golf barbati ECCO Biom G2, confectionati din piele de yak ECCO Hydromax, care ofera impermeabilitate, pastrand pielea moale chiar si dupa uscarea repetata. Forma anatomica cu thenologia Biom pastreaza piciorul intr-o pozitie corecta... Detalii »
Brand: Ecco   Categorie: Golf
Barbati. Pantofii de golf ECCO Cool pentru barbati sunt confectionati din piele premium, ECCO Hydromax care ofera impermeabilitate, pastrand pielea moale chiar si dupa uscarea repetata. Constructia ingenioasa a captuselii cu tehnologia Gore-tex, est... Detalii »
Brand: Ecco   Categorie: Golf
  • Produse:
  • 9   1 - 9