Crema Contur Ochi

  • Produse:
  • 5   1 - 5
Serumul anticearcăn din gama Dr. Andrew Weil for Origins™ Mega-Bright reduce vizibil apariția cearcănelor și petelor din zona ochilor, redând aspectul tânăr și luminos ochilor. Formula sa previne de asemenea apariția decoorațiil... Detalii »
Brand: Origins   Categorie: Crema Contur Ochi
Crema de ochi ce diminueaza aspectul de cercuri sub ochi, umbre, liniile fine imediat dupa aplicare. Ajuta la cresterea productiei de colagen natural. Intareste bariera de protectie a pielii din jurul ochilor astfel incat ajuta la eventuale... Detalii »
Brand: Clinique   Categorie: Crema Contur Ochi
Crema corectoare pentru conturul ochilor IBUKI reduce aspectul cearcănelor și al liniilor fine și redă fermitate conturului. Zona ochilor devine instant mai vibrantă și luminoasă. Se absoarbe foarte ușor în piele și nu este uleioa... Detalii »
Brand: Shiseido   Categorie: Crema Contur Ochi
Un ser-infuzie pentru ochi mai tineri. Poluarea de zi cu zi poate afecteaza zona ochilor delicată și accelereaza vizibil imbatranirea. acest ser super-puternic, cu tehnologie anti-poluare pentru a ajuta in mod semnificativ inhiba deterior... Detalii »
Brand: Estée Lauder   Categorie: Crema Contur Ochi
Capture XP Ultimate Wrinkle Correction Eye Creme Dior este o cremă-expert în corectarea ridurilor. Formează un strat fin ce netezește pielea ochilor, eliminând vizibil ridurile. Se masează pe suprafața din jurul ochilor întinzând s... Detalii »
Brand: Dior   Categorie: Crema Contur Ochi
  • Produse:
  • 5   1 - 5