Recipient Pompita 200ml

Recipient Pompita 200ml
5.90
Cumpara »

Descriere Produs

Recipient Pompita 200ml
Categorie: Diverse
Recipient cu pompita 200ml. Este ideal pentru dozarea acetonei, cleaner-ului sau altor lichide utile pentru manichiura sau pedichiura.

Produse similare

Recipientul cu pompita de 200ml este ideal pentru dozarea acetonei, cleaner-ului sau altor lichide utile pentru manichiura sau pedichiura.... Detalii »
Categorie: Diverse
Pompita speciala pentru suflarea aerului. Cu ajutorul pompitei, accelerezi uscarea adezivului de gene false, uscarea lipiciului de unghii, a vopselelor acrilice sau a ojelor de unghii. Apasand pe rezervor, pompita sufla aer.... Detalii »
Categorie: Diverse
Baie si dus, Accesorii pentru baie si dus. Pompita speciala asigura un dozaj optim al produselor de dus si al lotiunii de corp si face ca utilizarea produselor sa devina mai usoara. Fabricata din plastic.... Detalii »
Brand: Sabon   Categorie: Baie Si Dus
Pulverizatorul de 200 ml se foloseste pentru pulverizarea apei sau altor lichide in coafor sau frizerie, dar si la manichiura/pedichiura pentru dezinfectare cu spirt sau alte solutii. Pulverizatorul este realizat dintr-un material super rez... Detalii »
Categorie: Accesorii Unghii
Cosmetice, Ingrijire par. Spuma de par Schwarzkopf Professional OSiS Grip este o spuma cu fixare puternica si de durata. Asigura sustinerea perfecta si durabila a coafurii, indepartandu-se foarte usor prin simpla periere. Nu incarca parul, iar aspectul natural si st... Detalii »
Brand: Schwarzkopf Professional   Categorie: Cosmetice
Fier de calcat cu aburi 2000 Ceramica 90 g./min. 25 g./min. Da Da 200ml Soluţie de detartrare: Curăţare automată Cu autocuratare Anti-picurare Albastru Ajunge în zone dificile: Vârf cu precizie triplă gc1028/20... Detalii »
Brand: Philips   Categorie: Fiare Prese Si Statii De Calcat
Recipient din plastic ideal pentru amestecul ingredientelor unei vopsele de par. Datorita tubului din capac, vopsitul este mult mai usor si mai comod.... Detalii »
Categorie: Accesorii Coafor
Accesorii pentru lavoar. Tip: Recipient cosmetice Culoare: Alb Garantie: 24 luni... Detalii »
Brand: Sanwood   Categorie: Baie