Eos Lip Balm Passion Fruit

Eos Lip Balm Passion Fruit
29.00
Cumpara »

Descriere Produs

Eos Lip Balm Passion Fruit
Brand: Eos   Categorie: Cosmetice
Cosmetice, Ingrijire ten: EOS Lip Balm Passion Fruit contine arome de fructul pasiunii. EOS este cel mai cunoscut balsam de buze folosit de toate vedetele din tara si internationale. Este un produs ce contine ingrediente de hidratare si calmare din produse 100% naturale, 95% organic. Eos Lip balm contine paraben si petrolatum ambele cu antioxidant bogat in vitamina E, unt de shea si ulei de jojoba. Eos Lip balm ofera buze voluminoase, moi si senzational de hidratate. Hidrateaza-ti buzele cu aroma de vanilie si menta racoritoare.

Produse similare

Cosmetice, Ingrijire ten. EOS Lip Balm Smooth Sphere Blueberry Acai, cu o compozitie 100% naturala si 95% organica, revolutioneaza ingrijirea buzelor, fiind atat de renumit pentru calitatile sale, mai ales in randul vedetelor. Compozitie : Ulei de masline (Olea Euro... Detalii »
Brand: Eos   Categorie: Cosmetice
Cosmetice, Ingrijire ten. Elizabeth Arden Beautiful Color Passion Fruit 10 Lip gloss Un lip gloss ce aluneca lin pe buze oferind stralucire perfecta cu fiecare aplicare. O explozie de culoare pentru buzele tale.... Detalii »
Brand: Elizabeth Arden   Categorie: Cosmetice
Cosmetice, Ingrijire ten. EOS Lip Balm Summer Fruit netezeste si catifeleaza buzele, cu o compozitie 100% naturala si 95% organica. Este un produs ce contine ulei de shea si jojoba ce ofera o hidratare intensa si de lunga durata! Savoarea fructelor de vara este data... Detalii »
Brand: Eos   Categorie: Cosmetice
Balsam de buze. Balsam de buze - Flamingo - Passion Fruit... Detalii »
Brand: Npw   Categorie: Cosmetice
Ceai. Fara descriere... Detalii »
Brand: Casa De Ceai   Categorie: Ceai Accesorii
Cosmetice, Ingrijire ten. EOS Lip Balm Medicated Tangerine contine arome de mandarine. EOS este cel mai cunoscut balsam de buze folosit de toate vedetele din tara si internationale. Este un produs ce contine ingrediente de hidratare si calmare din produse 100% natur... Detalii »
Brand: Eos   Categorie: Cosmetice
Balsam de buze. • This 15 gram metal tin of lip balm is perfect to tuck in your handbag • The words "Happy Days!" is encorporated into a speech bubble on the lid • The underside of the tin as well as the lip balm itself is red, while the top is in ch... Detalii »
Brand: Happy Jackson   Categorie: Cosmetice
Cosmetice, Ingrijire ten. EOS Lip Balm Blackberry Nectar contine arome de mure si fructe negre. EOS este cel mai cunoscut balsam de buze folosit de toate vedetele din tara si internationale. Este un produs ce contine ingrediente de hidratare si calmare din produse 1... Detalii »
Brand: Eos   Categorie: Cosmetice