Rochie Red Sensation

Rochie Red Sensation
379.50
Cumpara »

Descriere Produs

Rochie Red Sensation
Brand: Chanttal   Categorie: Rochii Rochii De Seara
Rochii: New Collection ANAYDYVO-PARTY (CAMELEONIC WOMAN Rochie Red Sensation , eleganta, mulata pe linia corpului, accesorizare inedita

Produse similare

Rochii. New Collection Summer Passions Rochie Sweet Sensation... Detalii »
Brand: Chanttal   Categorie: Rochii Rochii Baby Doll
Rochii. Rochie eleganta din dantela care se muleaza perfect pe corp. Produsul face parte din New Collection Spring Flavors Produsul nu este pe stoc, se confectioneaza pe comanda dupa dimensiunile clientului... Detalii »
Brand: Chanttal   Categorie: Rochii Rochii Maneca Lunga
Ingrijirea corpului, Lotiuni hidratante. Apa de corp revigoranta ce are la baza apa pura distilata si esente delicate de flori si fructe. Nu contine alcool sau ulei. Poate fi cu usurinta purtata in geanta sau luata in calatorii. Apa de corp Fresh Sensation cu lavanda si mere va in... Detalii »
Brand: Sabon   Categorie: Ingrijirea Corpului
Rochii. Rochie cu bordura fina, dantela florala, centura masiva GRATIS, cu aplicatie dantela(reglaj). Produsul face parte din New Collection Spring Flavors Produsul nu este pe stoc, se confectioneaza pe comanda dupa dimensiunile clientului.... Detalii »
Brand: Chanttal   Categorie: Rochii Rochii Baby Doll
Rochii. Rochie eleganta, din dantela. Talia frumos acentuata datorita curelei inclusa in pret. Produsul face parte din colectia Ilinca Vandici for Chanttal Love Story Compozitie: 90% Poliester, 10% Elasten Acest produs nu este pe stoc, se confectio... Detalii »
Brand: Chanttal   Categorie: Rochii Colectia Ilinca Vandici
Rochii. Colectia Ilinca Vandici-Rochii LuxRochie Hot Sensations... Detalii »
Brand: Chanttal   Categorie: Rochii Colectia Ilinca Vandici
Brand: Triumph  
Brand: Triumph