Scaun Din Lemn Tapitat Axel White

Scaun Din Lemn Tapitat Axel White
238.00
Cumpara »

Descriere Produs

Scaun Din Lemn Tapitat Axel White
Categorie: Scaune
Stil: Scandinav Material: Lemn / Piele ecologica Culoare: Alb / Stejar Scaunul Axel incanta prin design-ul ultramodern si ofera un confort optim. Constructia inovativa, cu picioare de lemn si corp superior tapitat fac din scaunul Axel unul ce poate fi folosit oriunde. Detalii tehnice Picioarele sunt realizate din lemn masiv malaezian si sezutul este tapitat cu piele ecologica. Dimensiuni exterioare: Latime: 45 cm Adancime: 40 cm Inaltimea totala: 84 cm Inaltimea sezutului fata de sol: 45 cm Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 10-15 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Produse similare

Stil: Scandinav Material: Lemn / Piele ecologica Culoare: Gri / Stejar Scaunul Axel incanta prin design-ul ultramodern si ofera un confort optim. Constructia inovativa, cu picioare de lemn si corp superior tapitat fac din scaunul Axel unul ... Detalii »
Categorie: Scaune
Stil: Scandinav Material: Lemn / Piele ecologica Culoare: Negru / Stejar Scaunul Axel incanta prin design-ul ultramodern si ofera un confort optim. Constructia inovativa, cu picioare de lemn si corp superior tapitat fac din scaunul Axel unu... Detalii »
Categorie: Scaune
Stil: Modern Material: Lemn / Stofa Culoare: Alb / Gri Cu un design minimalist acest scaun este alegerea ideala pentru sufrageriile moderne. Spatarul inalt si sezutul tapitat, cu spuma poliuretanica si stofa de calitate, ofera un confort sp... Detalii »
Categorie: Scaune
Stil: ScandinavMaterial: Lemn masiv malaezian / StofaCuloare: Alb / GrinCu un design minimalist acest scaun este alegerea ideala pentru bucatariile moderne. Spatarul inalt si sezutul tapitat, cu spuma poliuretanica si stofa de calitate, ofe... Detalii »
Categorie: Scaune
Stil: Clasic Material: Lemn masiv malaezian / Stofa Culoare: Gri / Alb Cu un design minimalist acest scaun este alegerea ideala pentru sufrageriile moderne. Spatarul inalt si sezutul tapitat, cu spuma poliuretanica si stofa de calitate, ofe... Detalii »
Categorie: Scaune
Scaunul Pawel are un design smart si minimalist, fiind potrivit pentru orice bucatarie sau living modern. Interiorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea... Detalii »
Categorie: Scaune
Stil: Clasic Material: Lemn / Stofa Culoare: Ecru Scaun din lemn in stil clasic cu sezut tapitat ce se remarca prin simplitate si eleganta. Realizat din lemn, cadrul scaunului este unul foarte rezistent si asigura stabilitate. Sezutul este ... Detalii »
Categorie: Scaune
Material: Lemn malaezian / Piele ecologicaElegant si atragator, cu un design modern, acest scaun este potrivit atat in sufrageriile moderne cat si in salile de conferinta sau bucatarii. Spatarul inalt tapitat cu piele ecologica aduce un plu... Detalii »
Categorie: Scaune