Bec Deco E14 40w Sfera

Bec Deco E14 40w Sfera
18.00
Cumpara »

Descriere Produs

Bec Deco E14 40w Sfera
Categorie: Iluminat
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: 4,5 cm Inaltime: 9 cm Soclu: E14 Putere: 40 W - 220 Lm Garantie: 2000 h

Produse similare

Iluminat exterior. Tip: De podea Tehnologie: LED Material: Plastic Culoare: Alb... Detalii »
Brand: Ideal Lux   Categorie: Living Deco
Iluminat exterior. Tip: De podea Tehnologie: Standard Material: Metal Sticla Culoare: Alb Negru... Detalii »
Brand: Eglo   Categorie: Living Deco
Sisteme montaj. Tip: Robineti Culoare: Nichel Garantie: Fara garantie... Detalii »
Brand: Tiemme   Categorie: Baie
Inspirate de natura, aceste decoratiuni retro se combina ideal cu lemnul si alte materiale naturale, care le pun cu atat mai mult in evidenta.... Detalii »
Brand: Stardeco   Categorie: Sfesnice Si Decoratiuni
Sisteme montaj. Tip: Robineti Culoare: Nichel Garantie: Fara garantie... Detalii »
Brand: Tiemme   Categorie: Baie
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: 4,5 cm Inaltime: 8 cm Soclu: E... Detalii »
Categorie: Iluminat
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: 4,5 cm Inaltime: 7,5 cm Soclu:... Detalii »
Categorie: Iluminat
Imbracaminte / Rochii de seara. Esti in cautarea acelui ceva care sa spuna ”party”? Culoarea puternica, lungimea rochiei si cristale aplicate manual plaseaza aceasta rochia in sfera ”PARTY ALL NIGHT LONG”. Captuseala iti mentine un nivel ridicat de comfort si evit... Detalii »
Brand: Nissa   Categorie: Imbracaminte