Bec Fluo T5 13w Lineare

Bec Fluo T5 13w Lineare
7.60
Cumpara »

Descriere Produs

Bec Fluo T5 13w Lineare
Categorie: Iluminat
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: 1,6 cm Inaltime: 51,7 cm Soclu: G5 Putere: 13 W - 1200 Lm - 2700 K Garantie: 6000 h

Produse similare

Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: 1,3 cm Inaltime: 60 cm Soclu: ... Detalii »
Categorie: Iluminat
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: 1,6 cm Inaltime: 86,3 cm Soclu... Detalii »
Categorie: Iluminat
BARBATI.
Brand: Spazio 24   Categorie: Accesorii Barbati
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: 2,9 cm Inaltime: 18,5 cm Soclu... Detalii »
Categorie: Iluminat
Instrumente de scris. Six rectangular-members from aluminium Eraser and replacement in under the snap fastener mines Swiss fabrication Colour application by electrostatic powder coating Mines: 0.7 mm HB... Detalii »
Brand: Caran Dache   Categorie: Papetarie
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: 3,9 cm Inaltime: 10,2 cm Soclu... Detalii »
Categorie: Iluminat
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: Tub 1,7 cm / Corp 18,5 cm Socl... Detalii »
Categorie: Iluminat
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: Tub 1,7 cm / Corp 24,4 cm Socl... Detalii »
Categorie: Iluminat