Bec Alo E27 20w Globo Big

Bec Alo E27 20w Globo Big
18.05
Cumpara »

Descriere Produs

Bec Alo E27 20w Globo Big
Categorie: Iluminat
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: 12 cm Inaltime: 17,5 cm Soclu: E27 Putere: 20 W - 270 Lm Garantie: 1500 h

Produse similare

COPII.
Brand: Amazonas   Categorie: Marsupii Scaune Auto
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: 9,5 cm Soclu: E27 Putere: 8W -... Detalii »
Categorie: Iluminat
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: 12 cm Soclu: E27 Putere: 8W - ... Detalii »
Categorie: Iluminat
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: 12 cm Inaltime: 17,5 cm Soclu:... Detalii »
Categorie: Iluminat
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: 9,5 cm Inaltime: 13,6 cm Soclu... Detalii »
Categorie: Iluminat
Corpurile de iluminat sunt accesorii de design, care pe langa functionalitatea lor, aceea de a lumina incaperile, aduc un plus de stil si finete incaperii prin designul pe care-l au. Detalii tehnice: Diametru: 9,5 cm Inaltime: 13,5 cm Soclu... Detalii »
Categorie: Iluminat