Pouf Tomasucci Like Gray

Pouf Tomasucci Like Gray
279.00
Cumpara »

Descriere Produs

Pouf Tomasucci Like Gray
Brand: Tomasucci   Categorie: Fotolii Sac Si Poufuri
Va veti relaxa atat de bine pe el! Se poate folosi ca si scaun pentru oaspeti sau pe post de masuta de cafea conferind casei dvs. un aspect modern. Tomasucci este un producator italian de mobilier si accesorii, care au un stil unic. Produsele sunt concepute sa completeze si sa umple fiecare colt al casei. Designerii Tomasucci fac tot posibilul pentru ca designul lor sa fie elegant, decorativ si sa uimeasca.

Produse similare

Tomasucci este un producator italian de piese de mobilier si de uz casnic care se disting prin eleganta si unicitate. Designerii lor se straduiesc ca fiecare produs proiectat sa nu fie doar decorativ, ci, de asemenea, practic. Iar sertarele... Detalii »
Brand: Tomasucci   Categorie: Etajere Si Dulapioare
Baia cu un luciu metalic are un aspect luxos, foarte rafinat. Daca va doriti ca baia dvs. sa arate asa, atunci va recomandam accesoriile brand-ului Tomasucci. Tomasucci este un producator italian de mobilier si accesorii, care au propriul l... Detalii »
Brand: Tomasucci   Categorie: Etajere Si Dulapioare
Tomasucci este un producator italian de mobilier si accesorii, care au propriul lor stil unic. Produsele lor sunt concepute pentru a fi in masura sa completeze si sa umple fiecare colt al casei. Designerii Tomasucci fac tot posibilul pentru... Detalii »
Brand: Tomasucci   Categorie: Etajere Si Dulapioare
Cuier de perete Tomasucci Bin White... Detalii »
Brand: Tomasucci   Categorie: Agatatoare Carlige Si Suporturi
Tomasucci este un producator italian de mobilier si accesorii, care au un stil unic. Produsele lor sunt concepute pentru a fi in masura sa completeze si sa umple fiecare colt al casei. Designerii Tomasucci fac tot posibilul pentru ca design... Detalii »
Brand: Tomasucci   Categorie: Agatatoare Carlige Si Suporturi
Designeri italieni de la Tomasucci au doua principii - combina utilitatea cu eleganta. Urmaresc ca fiecare produs sa fie decorativ si practic. Iar acest dulapior cu cheie este util.... Detalii »
Brand: Tomasucci   Categorie: Etajere Si Dulapioare
Designeri italieni de la Tomasucci au doua principii - combina utilitatea cu eleganta. Urmaresc ca fiecare produs sa fie decorativ si practic. Iar dovada este valetul Veglio, care exceleaza in frumusete si simplitate.... Detalii »
Brand: Tomasucci   Categorie: Biblioteci
Pouf-urile, un trend actual, sunt indragite nu numai de designerii de interior. Si nu e de mirare. Pouf-urile sunt extrem de aspectuoase si pot schimba complet aspectul unei camere. Chiar si al camerei dvs.. Asadar, va recomandam sa nu ezit... Detalii »
Brand: Bakero   Categorie: Fotolii Sac Si Poufuri