Gadgets

  • Produse:
  • 5721   1 - 20
Tablete efervescente. Tablete efervescente si emoliente pentru manichiura.nInmoaie cuticulele, hidrateaza si ajuta la cresterea sanatoasa a unghiei.... Detalii »
Brand: Melkior   Categorie: Ingrijirea Unghiilor
Brand: Michael michael kors   Categorie: Gadgets
Husa 10.1 inch Samsung Galaxy Tab 4 Roz Protectie importriva zgarieturilor si a socurilorHusa poate adopta functia de standCarcasa rotativa la 360 gradeUsor de montat / demontat Interior: 243 x 176 x 8 mmExterior: 249 x 183 x 20 mm 400 g cr... Detalii »
Brand: Caselogic   Categorie: Huse Tablete
Skin Nokia Nokia 710 Lumia cc-1032 black... Detalii »
Brand: Nokia   Categorie: Huse Telefoane
StickNFind este dispozitivul de ultima generatie care vine in sprijinul tau cand vine vorba de tracking. Cu ajutorul smartphone-ului tau poti verifica mereu locatia exacta a obiectului pe care este montat dispozitivul StickNFind, fie ca sun... Detalii »
Brand: Sticknfind   Categorie: Gadgets
Brand: Approx   Categorie: Gadgeturi Monitorizare Activitate
Brand: Alcatel   Categorie: Gadgeturi Monitorizare Activitate
Shine Misfit Shine are un design modular, pe care il puteti purta oriunde. Purtati-l pe incheietura mainii, il puteti tine in buzunar in timpul unei sesiuni de antrenament istovitor sau puteti sa il purtati la un eveniment monden. Eleganta ... Detalii »
Brand: Misfit   Categorie: Gadgeturi Monitorizare Activitate
Brand: Gt   Categorie: Folii Protectie Telefoane
Nu scapati nici un moment Uneori ai doar o singura sansa pentru a obtine imaginea perfecta. Xperia M5 dual este dotat cu tehnologii de a surprinde cele mai scurte momente. Captureaza imagini ca un profesionist cu ajutorul functiei Hybrid Au... Detalii »
Brand: Sony   Categorie: Telefoane Mobile
HUSA LEMONTTI UNIVERSALA FLIP NEGRU TABLETA CU COLTURI ADEZIVE 8inch NOU... Detalii »
Brand: Lemontti   Categorie: Huse Tablete
Brand: Audiocodes   Categorie: Telefoane Voip
Ecran de 0.49 inch, se sincronizeaza cu telefonul prin bluetooth V4.0, atentionare apeluri si mesaje SMS, functie de ceas desteptator, cronometru, pedometru, monitorizare somn, calorii, functie anti-lost, IP67 water proof, permite conectare... Detalii »
Brand: Cronos   Categorie: Gadgeturi Monitorizare Activitate
Monitor de activitati/ Telecomanda inteligenta pentru telefon, muzica si altele Link poate fi folosit ca telecomanda pentru selfie, pentru a-ti controla muzica, dispozitiv pentru prezentari, toate acestea in timp ce iti monitorizeaza si act... Detalii »
Brand: Misfit   Categorie: Gadgeturi Monitorizare Activitate
Intuos Draw White Pen S North Indiferent de stilul dvs. de creatie sau nivelul de calificare Intuos va poate ajuta sa ajungeti la nivelul urmator. Cu patru versiuni diferite, exista una pentru tine si creativatatea ta care sa se potriveasca... Detalii »
Brand: Wacom   Categorie: Tablete Grafice
Brand: Lg   Categorie: Telefoane Mobile
Brand: Tellur   Categorie: Folii Protectie Telefoane
  • Produse:
  • 5721   1 - 20