TOATE Produsele

  • Produse:
  • 252289   252281 - 252289
Ceasuri barbatesti. Un tribut pentru istoria Breitling, seria limitata Navitimer 1884 combina faimosul cadran aviatic 1952 cu un calendar tip pointer pentru afisarea datei si a lunii, care a facut celebru acest brand in anii '40. Aspectul original si modern es... Detalii »
Brand: Breitling   Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri barbatesti. Cu o denumire la superlativ, Avenger Hurricane incanta cu o carcasa robusta de 50 de milimetri insa extrem de usoara datorita materialului Breitling (o premiera mondiala), precum si cu aspectul tehnic imbunatatit de markerii ora in format s... Detalii »
Brand: Breitling   Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri barbatesti. Ceasul favorit al pilotilor, dedicat pasionatilor deaeronautica inca din 1952, Navitimer 01 combina un design tehnic si original cu manufactura Breitling calibru 01 - o nestemata a fiabilitatii si performantei. Acest model legendar se disti... Detalii »
Brand: Breitling   Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri de dama. Creat pentru femei care isi doresc sa se bucure de un amestec de lux, rafinament si tehnica fara compromisuri, Galactic 36 Automatic se evidentiaza prin diametrul generos extrem de elegant. Carcasa din otel inoxidabil, aur roz sau cele doua... Detalii »
Brand: Breitling   Categorie: Ceasuri De Mana
Designer: Steven Holl, 2013. Originalitatea si picioarele lucrate manual sunt caracteristicile remarcabile ale mesei Riddled, care include notiunea de porozitate gasita in mai multe lucrari de arhitectura ale lui Steven Holl. Foile subtiri ... Detalii »
Categorie: Mese
Designer: Steven Holl, 2006. O adevarata opera de arta, consta intr-un cadru de aluminiu si cinci elemente din origami pliat din foi de lemn de 2 mm datorita unui proces tehnologic complex si patentat. Riddled Totem transmite un sarm si ele... Detalii »
Categorie: Design
Designer: Steven Holl, 2006. O adevarata opera de arta, consta intr-un cadru de aluminiu si cinci elemente din origami pliat din foi de lemn de 2 mm datorita unui proces tehnologic complex si patentat. Riddled Buffet transmite un sarm si el... Detalii »
Categorie: Design
  • Produse:
  • 252289   252281 - 252289